WordPress

Wij werken met het open source CMS systeem WordPress. Dit is een erg gebruiksvriendelijk CMS en wordt continu doorontwikkeld, is eenvoudig in gebruik en makkelijk uit te breiden. De beheeromgeving is dan ook optimaal ingericht voor website beheerders.

Magento

Magento is het meest gebruikte open source webwinkel platform in Nederland. Magento is voor zowel kleine als grote webwinkels zeer geschikt.

Mollie

Mollie biedt internetondernemers uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor digitale betaalmogelijkheden. Met als hoofddoel: een goed & betrouwbaar product bieden waar de klant zijn voordeel mee doet. Dit door te werken met lage tariefstellingen, géén abonnements- en opstartkosten.

iDeal

iDEAL is het meest gebruikte online betaalmiddel, waarmee je kunt betalen via je eigen bank. In 10 jaar tijd is de consument gewend geraakt aan iDEAL als betaalmiddel en is het onmisbaar geworden als je op wat voor manier dan ook betalingen wilt laten doen via internet.

Niceau

Bij een nieuwe website hebben we regelmatig samenwerkingen met partijen; Niceau is zo’n partij waar we prettig mee samenwerken en af en toe interessante projecten mee doen. Uitgebreide website of juist een specifiek onderdeel van de website zijn op sommige momenten goed om te verdelen. Op die wijze krijgt de klant het beste resultaat omdat van verschillende organisaties de expertise wordt benut.

IDTI

IDTI is een partner in optimalisatie website, realisatie en ontwikkeling van nieuwe websites. Ook hebben we samenwerkingen wat betreft linkbuilding, leadgeneratie en webapplicaties.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u interesse in een partnerschap met ons? Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend intake gesprek