Ben jij de creatieve stagiair(e) die wij zoeken? Reageer dan snel via onderstaand formulier!

Gezocht: stagiair(e) Front-end Development

Wij zoeken enthousiaste en ondernemende stagiaires voor een stage Front-end Development! Wil jij professionele websites ontwerpen die op ieder device zichtbaar zijn? Vind jij het leuk om na te denken over usability, toegankelijkheid en zoekmachineoptimalisatie? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken. Tijdens je stage bij Bureau Feith kom je te werken in een team van developers, projectmanagers en designers. Samen werk je aan diverse projecten. Je maakt dus echt onderdeel uit van ons bedrijf.

Bureau Feith
Bureau Feith is een full-service online marketingbureau in hartje Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van professionele websites, die perfect zichtbaar zijn op ieder device. Klanten kunnen ook bij ons terecht voor webteksten, zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google AdWords-campagnes (SEA), en het ontwerp van logo en huisstijl. We werken met een jong en ambitieus team van 10-15 collega’s op een toplocatie in Amsterdam. Je krijgt deskundige begeleiding zodat je het maximale uit je stage kunt halen. En niet onbelangrijk: we hebben een pingpongtafel!

Werkzaamheden
Kom stagelopen in een leuke en inspirerende werkomgeving, waarbij je het volgende leert:

  • Responsive websites ontwikkelen in WordPress
  • Werken met SASS
  • Zelfstandig een project uitvoeren van A tot Z
  • Communicatie met klanten
  • Basisprincipes SEO

Ideale kandidaat
Kun jij werken met CSS en heb je het liefst ook nog ervaring met WordPress? Dan willen we je graag leren kennen. Neem contact op met Linda via linda@bureaufeith.nl of 085-0712294, of gebruik het contactformulier aan de linkerkant.