Ben jij de creatieve stagiair(e) die wij zoeken? Reageer dan snel via onderstaand formulier!

Word jij onze nieuwe stagiair(e) Webdesign?

Bureau Feith heeft weer plek voor ondernemende stagiaires op het gebied van webdesign. Wil jij alles leren over het ontwerp van responsive websites, maar vooral ook lekker aan het werk? Dan ben jij de ideale kandidaat. Met klanten door heel Nederland hebben wij steeds weer afwisselende cases waar je mee aan de slag gaat. Tijdens je stage bij Bureau Feith kom je te werken in een team van developers, projectmanagers en designers. Je maakt dus echt onderdeel uit van ons bedrijf.

Bureau Feith
Bureau Feith is een full-service online marketingbureau in hartje Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van professionele websites, die perfect zichtbaar zijn op ieder device. Klanten kunnen ook bij ons terecht voor webteksten, zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google AdWords-campagnes (SEA), en het ontwerp van logo en huisstijl. We werken met een jong en ambitieus team van 10-15 collega’s op een toplocatie in Amsterdam. Je krijgt deskundige begeleiding zodat je het maximale uit je stage kunt halen. En niet onbelangrijk: we hebben een pinpongtafel!

Werkzaamheden
Bij Bureau Feith werk je in een leuke en inspirerende omgeving, waar je het volgende leert:

  • Responsive websites ontwikkelen in WordPress
  • Creëren van ontwerpen in Photoshop
  • Zelfstandig een project uitvoeren van A tot Z
  • Communicatie met klanten
  • Basisprincipes SEO

Reageren?
Spreekt de stagebeschrijving je aan en kun je werken met CSS, dan maken we graag kennis met je! Neem contact op met Linda via linda@bureaufeith.nl of 020 763 0577, of gebruik het contactformulier aan de linkerkant.