Website laten bouwen?

Zie case Boekhandel de Dolfijn

boekhandel-de-dolfijn-website

Realisatie website Boekhandel de Dolfijn

Soort website: Responsive en mobiele website
Platform: WordPress
Extra diensten: Integratie Webshop

Voor Boekhandel de Dolfijn was het erg belangrijk dat de online kanalen geoptimaliseerd werden, dit om ook voor online (potentiële) klanten goed vindbaar en zichtbaar te zijn. Daarom is er gekozen voor zowel een mobiele als responsive website, hierdoor is de website via alle apparaten in optimale vorm te bekijken en te gebruiken.

Zowel de responsive als mobiele website is gebouwd in een zeer gebruiksvriendelijk CMS-systeem. Hierdoor kan de klant de website na live gang zelf beheren en nieuwe informatie toevoegen waardoor de website up-to-date blijft. Het design van beide websites is erg herkenbaar gebleven en geoptimaliseerd voor het gebruik op de verschillende devices.

Ook interesse in een nieuwe website? Vraag vrijblijvend een website offerte aan.

De opdrachtgever:

Boekhandel de Dolfijn heeft haar website laten bouwen door ons. Boekhandel de Dolfijn is vanaf 1997 gevestigd op de Haarlemmerdijk. Een mooie en goede boekhandel, die inmiddels niet meer weg te denken is uit deze mooie Amsterdamse winkelstraat. Boekhandel de Dolfijn beschikt over een breed assortiment van literaire werken in vele genres, waar de medewerkers hun klanten graag over adviseren.

Ook een nieuwe website laten bouwen? Neem dan contact met ons op voor een website offerte, meer informatie of een kop koffie!