Website laten maken?

Zie case De Hersenstichting

De Hersenstichting

Realisatie website De Hersenstichting

Soort website: Mobiele website
Platform: WordPress
Extra diensten: Doneermodule met iDeal

Een mooie en overzichtelijke mobiele website die uiteraard uiterst makkelijk navigeert. De desktop website van de Hersenstichting is vrij uitgebreid en bevat veel informatie. Op een smartphone was dit niet makkelijk te bekijken en lezen, dit wilde de Hersenstichting graag verbeteren. Daarom heeft de Hersenstichting een nieuwe mobiele website laten maken door Bureau Feith waar je eenvoudig van tab naar tab kunt navigeren. De uitstraling van de nieuwe mobiele website is gelijk aan de desktop website, hiermee wordt de herkenbaarheid behouden.

De opdrachtgever:

De Hersenstichting werd opgericht om het wetenschappelijk hersenonderzoek in Nederland te bevorderen. De Hersenstichting bestaat al langer dan 25 jaar en heeft als grootste doel het actief bijdragen aan gezonde hersenen. Hoe beter we onze hersenen begrijpen, hoe beter we ook in staat zijn om ze gezond te kunnen houden. De Hersenstichting is gevestigd in Den haag.

Ook interesse om een mobiele website te laten maken? Neem dan contact met ons op voor een website offerte, meer informatie of een kop koffie!