Website laten maken?

Zie case Fysiotherapie ’t Gilde

Fysiotherapie 't Gilde
Fysiotherapie 't Gilde
Fysiotherapie 't Gilde
Fysiotherapie 't Gilde

Realisatie website Fysiotherapie ’t Gilde

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Fysiotherapie ’t Gilde had al duidelijk voor ogen dat zij een geheel nieuwe website wilden en vandaar hebben ze de website laten maken door ons. Een responsive webdesign was voor hen erg belangrijk, omdat het visitekaartje hiermee op elk apparaat goed zichtbaar zou worden. Klantcontact is erg belangrijk voor de fysiopraktijk, dus gebruiksvriendelijkheid op alle devices stond voorop. Hun wens was onder andere om zo min mogelijk te hoeven scrollen door de website, dus de pagina’s zijn bewust ‘kort’ gehouden. Direct op de homepage is ook gekozen voor duidelijk en overzichtelijke contactinformatie. Bovendien zijn alle contactmogelijkheden (telefoonnummer/email e.d.) direct aanklikbaar, waardoor we het interactieve aspect van de website hebben vergroot. De website laten maken door ons resulteerde in een mooie en zeer gebruiksvriendelijke, moderne website, geschikt voor alle apparaten.

De opdrachtgever:

Fysiotherapie ’t Gilde is een Centrum voor Fysiotherapie en Manuele therapie. Fysiotherapie ’t Gilde bestaat uit een praktijkgedeelte met zes ruime behandelkamers waar de individuele behandelingen plaats vinden. Daarnaast beschikt ’t Gilde over een grote oefenzaal met moderne fitnessapparatuur waar u kunt trainen met een persoonlijk op u afgestemd trainingsprogramma, (medische) fitness.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, een website offerte of gewoon een kop koffie!