Website laten bouwen?

Zie case Hofstede de Blaak

Hofstede de Blaak
Hofstede de Blaak
Hofstede de Blaak
Hofstede de Blaak

Realisatie website Hofstede de Blaak

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Hofstede de Blaak wilde graag een nieuwe en frisse lay-out, met veel ruimte voor beeld. Deze punten zijn door ons vertaald in een strak en zeer gebruiksvriendelijk responsive design. Er is gebruik gemaakt van lichte kleuren waardoor de foto’s met daarop de gerechten van Hofstede de Blaak erg goed tot hun recht komen. Hofstede de Blaak heeft haar website laten bouwen door ons in een gebruiksvriendelijk CMS-systeem die door de klant zelf beheerd kan worden. Door het responsive design is de website perfect zichtbaar op alle verschillende devices, hierdoor beschikken bezoekers snel over de informatie waar ze naar op zoek zijn en kunnen ze op een eenvoudige manier een reservering maken.

De opdrachtgever: Hofstede de Blaak

Hofstede de Blaak heeft haar nieuwe website laten bouwen door ons. De Hofstede is een authentiek Engels landhuis met een pachtboerderij en dateert in zijn huidige vorm van 1907. Restaurant de Blaak is gevestigd in dit prachtige oude pand. Hofstede de Blaak wordt gerund door Chef-kok Angelo Artuiro, en met succes. Dit blijkt uit de nominatie die zij dit jaar kregen in de categorie beste prijs/kwaliteit restaurant van Nederland. Hofstede de Blaak wordt door veel kenners gezien als het beste restaurant van Tilburg.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook een nieuwe website laten bouwen? Neem dan contact met ons op voor een offerte, meer informatie of een kop koffie!