Website laten maken?

Zie case OBS de Pijlstaart

obs-de-pijlstaart-website

Realisatie website OBS de Pijlstaart

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Twee belangrijke pijlers voor OBS de Pijlstaart zijn transparantie en openheid, zowel als het gaat om lesgeven als de communicatie op bijvoorbeeld de website. OBS de Pijlstaart heeft daarom een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke responsive website laten maken door ons. De website is gemaakt dat hij zowel voor kinderen als ouders en leerkrachten aantrekkelijk is. Ze hebben het design van de website laten maken op basis van de huidige huisstijl hiermee wordt de herkenbaarheid behouden. De website wordt als belangrijk communicatiemiddel gezien, daarom is hij voorzien van veel informatie. Door het overzichtelijke menu vinden bezoekers snel en eenvoudig de informatie waar naar ze op zoek zijn.

De opdrachtgever:

De Pijlstaart is een openbare school, waar ieder kind van harte welkom is, ongeacht maatschappelijke, culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Een school met ruimte voor verschillende ideeën en aandacht voor het individu.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een website offerte of meer informatie over onze diensten