Website laten maken?

Zie case Paviljoen de Krabbeplas

paviljoen-de-krabbeplas

Realisatie website Paviljoen de Krabbeplas

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

De prachtige ligging van Paviljoen de Krabbeplas maakt dit restaurant tot een unieke plek. Eén van de wensen van Paviljoen de Krabbeplas was dan ook om door middel van foto’s deze prachtige locatie te tonen op de homepage van hun nieuwe website. Paviljoen de Krabbeplas heeft haar website laten maken door ons in WordPress en heeft er voor gekozen om foto’s en sfeerbeelden de boventoon te laten voeren op de website. Om er voor te zorgen dat de foto’s maximaal tot hun recht komen is er gebruikt gemaakt van een uniek design. Zo is het navigatie menu aan de zijkant geplaatst en kan deze in en uitgeklapt worden, zodat ze de foto’s minimaal overlappen. Het brede assortiment van Paviljoen de Krabbeplas is op een overzichtelijke manier ondergebracht in het navigatie menu, wat zeer gebruiksvriendelijk is vanwege het responsive design.

De opdrachtgever: Paviljoen de Krabbeplas

Paviljoen de Krabbeplas heeft haar nieuwe website laten maken door ons. In het hartje van het mooie polderlandschap tussen Vlaardingen en Maassluis vindt u Paviljoen de Krabbeplas, een sfeervol restaurant. Paviljoen de Krabbeplas biedt verschillende mogelijkheden voor á la carte maar verzorgen ook bruiloften, partijen, recepties, bedrijfsfeesten en vergaderingen.

De centrale ligging met een goede bereikbaarheid, voldoende gratis parkeergelegenheid naast de deur maken Paviljoen de Krabbeplas tot een uiterst geschikte plek voor het houden van verschillende bijeenkomsten of recepties.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u ook een nieuwe website laten maken? Neem dan contact met ons op voor een offerte, meer informatie of een kop koffie!