Website laten bouwen?

PAX Kinderhulp

PAX Kinderhulp

Realisatie mobiele website PAX Kinderhulp

Soort website: Mobiele website
Platform: WordPress

PAX Kinderhulp is een goede doelen-organisatie die kinderen uit achterstandslanden helpt een leuke vakantietijd te hebben. Hun desktop-website is erg informatief en bevat erg veel informatie. Dit is prima leesbaar op een computer, maar op een mobiele telefoon wordt zoveel informatie wat ingewikkelder navigeren. Daarom heeft PAX Kinderhulp haar mobiele website laten bouwen door ons. Dit kun je eigenlijk zien als een soort uittreksel, een mobiele versie, van je ‘gewone’ website. Deze websites bestaan dan ook naast elkaar. Door een technisch doorverwijsscript zullen bezoekers op een smartphone automatisch belanden op de mobiele website van PAX, en andere bezoekers op een computer automatisch op de desktop-versie. PAX Kinderhulp heeft haar mobiele website laten bouwen op basis van de lay-out van de desktopversie, zo wordt uniformiteit gewaarborgd. Maar de navigatie is compleet anders: de typische ‘knoppen’ (denk aan de ‘bel ons knop’ of ‘mail ons knop’) zorgen ervoor dat men direct bij de juist informatie terecht komt en ook direct contact op kan nemen!

De opdrachtgever:

Pax Kinderhulp trekt zich het lot aan van kinderen in het buitenland die in moeilijke omstandigheden leven. Kansarme kinderen uit met name Europese landen, waar oorlog, geweld, armoede, onrecht of een (natuur)ramp de leefomstandigheden hebben verslechterd, krijgen een vakantie aangeboden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op om ook een website te laten bouwen, voor meer informatie over of voor een kop koffie!