Website laten maken?

Zie case Restaurant Le Garage

Restaurant Le Garage
Restaurant Le Garage
Restaurant Le Garage
Restaurant Le Garage

Realisatie website Restaurant Le Garage

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress
Extra diensten: Realisatie van 3 nieuwe websites

Restaurant Le Garage heeft haar nieuwe website laten maken door Bureau Feith. De totaalbeleving die voor Restaurant Le Garage van groot belang is hebben wij doorgevoerd op hun nieuwe responsive website. Bij het ontwerp van deze responsive website hebben we gekozen voor veel en groot beeldmateriaal, dit in vorm van een one-page site, zodat de bezoeker snel bij de relevante informatie terecht kan. De kleuren zwart en rood zijn veel gebruikt, de huisstijl van Restaurant Le Garage blijft zo behouden. Restaurant Le Garage heeft de nieuwe website laten maken in een responsive design, waardoor de gebruiker ook op tablet en smartphone de website goed kan raadplegen.

De opdrachtgever:

Restaurant Le Garage, van Joop Braakhekke, was, zoals de naam al doet vermoeden, vroeger ooit een garage. Tegenwoordig is het een hotplace waar je heerlijke en unieke gerechten kunt krijgen. Je treft er tv-sterren, reclame grootheden, sportidolen en gasten-van-alledag.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een website offerte, meer informatie over onze diensten of een kop koffie!