Website laten maken?

Zie case Rhijnvis Media

rhijnvis

Realisatie website Rhijnvis Media

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Rhijnvis Media heeft haar nieuwe website laten maken door ons. Rhijnvis Media is een mediabedrijf dat creatieve en innovatieve themabijlagen ontwikkelt en distribueert. Beeld is dus ontzettend belangrijk voor deze partij. Bij het maken van de website voor Rhijnvis Media hebben we er dan ook voor gekozen om hun bijlages en afbeeldingen daarvan direct op de homepage overzichtelijk te tonen. Bovendien kun je direct zien welke publicaties zij als laatst hebben uitgebracht. Er is gekozen voor een klassiek en overzichtelijke menustructuur zodat de eindgebruiker snel kan doorklikken naar de voor hem relevante informatie. Omdat Rhijnvis Media zelf in de media zit, was het ook belangrijk voor ze om goed zichtbaar te zijn op alle mogelijke communicatiemiddelen, van computer tot tablet tot smartphone.

De opdrachtgever:

Rhijnvis Media BV is een mediabedrijf dat creatieve en innovatieve themabijlagen ontwikkelt en distribueert bij landelijke dagbladen en tijdschriften. Zowel voor de zakelijke als de consumentenmarkt. De artikelen in onze themabijlagen zijn van hoog redactioneel niveau en gaan dieper in op relevante onderwerpen binnen een branche of specifiek thema.

Ook een nieuwe website laten maken? Neem dan contact met ons op voor een website offerte, meer informatie of een kop koffie!