Website laten maken?

Zie case Studio 21

Studio 21

Realisatie website Studio 21

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Studio 21 is één van de meeste unieke en professionele eventlocaties van Nederland. Studio 21 is een full service locatie die beschikt over de nieuwste faciliteiten op het gebied van onder andere catering, licht, special effects, catwalk en dinner show. Deze glamour is door Bureau Feith vertaald in een prachtige nieuwe responsive website, die op alle apparaten perfect zichtbaar is. De website is ontworpen in de vorm van een one-page website, met daarop krachtige beelden en een duidelijk overzicht van de faciliteiten die Studio 21 biedt. De website beschikt over actiematige knoppen en is zeer gebruiksvriendelijk.

De opdrachtgever:

Eventlocatie Studio 21 ligt in het hart van Nederland op het Media Park te Hilversum. Studio 21 is dé unieke all-in locatie voor personeelsfeesten, productintroducties, beurzen, award shows, concerten en televisieopnames. De locatie is geschikt voor 50 tot 1.600 gasten maar de capaciteit kan verhoogd worden tot meer dan 5.000 gasten. Studio21 is onderdeel van RTL Nederland.

Wilt u ook een responsive website laten maken? Neem dan contact met ons op voor een website offerte, meer informatie of een kop koffie!