Website laten maken?

The Hunger Project

The hunger project

Mobiele website The Hunger Project

Soort website: Mobiele website
Platform: WordPress
Extra diensten: Online donatieformulier

The Hunger Project werkt wereldwijd met veel vrijwilligers met als doel chronische honger te bestrijden. The Hunger Project heeft haar mobiele website laten maken door ons. De desktop website van The Hunger Project bevat veel informatie over de projecten en werkzaamheden die zij verrichten. Wij hebben de desktop versie vertaald naar een mobiele site, waardoor de site ook op mobiele apparaten perfect leesbaar is. The Hunger Project heeft haar mobiele website laten maken op basis van de huidige lay-out, hiermee wordt de herkenbaarheid behouden. Eén van de belangrijkste onderdelen van de nieuwe mobiele website is de online doneerknop, hiermee kunnen mensen via hun mobiele telefoon op een snelle en veilige manier kunnen doneren.

De opdrachtgever:

The Hunger Project is ontstaan in de Verenigde Staten. Het waaide over naar Nederland en op 1 december 1980 werd The Hunger Project Nederland opgericht. De stichting bestond uit vrijwilligers en is nu een geregistreerde organisatie. The Hunger Project werkt in 12 programmalanden, waarvan acht in Afrika: Benin, Burkina Faso, Ethiopië, Ghana, Malawi, Mozambique, Oeganda en Senegal, Bangladesh en India in Zuid-Azië en Mexico en Peru in Latijns Amerika. The Hunger Project strijd voor een wereld zonder chronische honger.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een offerte, meer informatie over onze diensten of een kop koffie!