Website laten maken?

Zie case Verloskundigen Rotterdam West

verloskundigen-rotterdam-west
verloskundigen-rotterdam-west1
verloskundigen-rotterdam-west2
verloskundigen-rotterdam-west3

Realisatie website Verloskundigen Rotterdam West

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

De medewerkers van Verloskundigen Praktijk Rotterdam West beschikken over veel kennis en ervaring op het gebied van zwangerschap. Ze hebben door ons de website laten maken met als grootste doel het informeren over allerhande onderwerpen rondom zwangerschap. Al deze informatie is op gestructureerde manier door ons in de website gezet, met daarbij een overzichtelijk navigatiemenu. Het responsive design waarin de website gebouwd is zorgt ervoor dat de website op alle apparaten zeer gebruiksvriendelijk en perfect leesbaar is. Uiteraard biedt de website ook de mogelijkheid om een afspraak in te plannen of in geval van spoed de praktijk makkelijk te kunnen bereiken.

Naast het maken van de responsive website zijn ook alle Nederlandse teksten vertaald naar het Engels aangezien deze praktijk ook veel cliënten heeft van niet-Nederlandse komaf.

De opdrachtgever:

Het team van Verloskundigen praktijk Rotterdam West bestaat uit elf verloskundigen: Vier praktijkhouders en zeven vaste waarneemsters. Met elkaar verlenen ze al sinds 1989 met veel plezier en passie verloskundige zorg in het centrum en westen van Rotterdam. De verloskundigen in deze praktijk begeleiden (aanstaande) moeders gedurende de zwangerschap, bevallingen en tijdens de kraamtijd.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een website offerte, meer informatie over onze diensten of een kop koffie!