Website laten maken voor

hotel

Zie case Cornelisz

Hotel-cornelisz

Website laten maken voor hotel Cornelisz

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Hotel Cornelisz heeft de nieuwe website laten maken door de ontwikkelaars van Bureau Feith! De opdracht was helder; een strakke en stijlvolle website voor een mooi hotel dat gevestigd zit op de PC Hooftstraat. Doormiddel van een ‘virtuele tour’ worden de bezoekers door het hotel rondgeleid. De strakke website is gedecoreerd met de hoekige stijlelement die Hotel Cornelisz hanteert in de huisstijl, om op deze manier een ware ambiance te creëren.
Zoals je wel gewend bent van ons is de website gebouwd volgens de laatst geldende responsive normen. Met behulp van de oranje ‘Reserveren button’ kunnen de bezoekers meteen een kamer reserveren in het hotel. Bureau Feith heeft tientallen websites gerealiseerd voor hotels en restaurants. Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bekijk het portfolio voor alle mogelijkheden!

c3
c2

De opdrachtgever:

Hotel Cornelisz is een stijlvol restaurant dat gevestigd is op de bekende PC Hooftstraat in Amsterdam. Je kunt er overnachten tussen de vele boetiekjes van de grootste ontwerpers, dus liefhebbers van shoppen kunnen er hun hart ophalen! Het hotel is gemeubileerd met op een luxe maar toch functionele manier. Neem gewoon een kijkje

c1

Ook website laten bouwen?

Snel offerte aanvragen

Offerte aanvragen is vrijblijvend