Website laten maken voor

weddingplanner

Zie case Imaginality

imaginality

Website laten maken voor weddingplanner Imaginality

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Imaginality Wedding & Events heeft een prachtige nieuwe website laten maken. Imaginality wilde een website met een sfeer van een echte bruiloft, chique en speels tegelijk. De sfeer van het logo moest terugkomen in de website en dezelfde letters moesten worden gebruikt. Imaginality heeft kwalitatief goede foto’s op de website waardoor de website goed opvalt. Ook is er gebruik gemaakt van het parallax effect, hierdoor blijft een foto op de achtergrond staan waar je overheen scrollt. Hieroverheen zijn dan weer call-to-action knoppen geplaatst om in één druk op de knop een afspraak te kunnen maken.
Als jullie nu een geweldige droombruiloft hebben gekregen met behulp van Imaginaltiy dan kun je ook nog op de website van Imaginality komen te staan. Imaginality heeft door ons een website laten maken die ook nog eens te zien is op mobiel en tablet. Zo kun je via je telefoon een afspraak maken om jullie droomdag te plannen. Heb jij nu ook een leuke dienst en wil je een website laten maken? Neem dan contact op met ons en dan realiseren wij een droom website voor jou.

imaginality2
imaginality1

De opdrachtgever:

Het gezicht achter Imaginality is Tim Stokmans, event- en weddingplanner. Het is zijn droom om voor zoveel mogelijk koppels een perfect georganiseerde bruilof te plannen en de meest onvergetelijke evenementen te organiseren. Bij Imaginality heb je als stel altijd het laatste woord, het wordt immers jullie dag!

imaginality3

Ook website laten bouwen?

Snel offerte aanvragen

Offerte aanvragen is vrijblijvend