Website laten maken voor winkel

Zie case Villa Vesper

villsvesper

Website laten maken voor winkel Villa Vesper

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Villa Vesper heeft door ons hun gloednieuwe website laten maken. Deze combinatie van een ‘hebbedingetjes’ winkel met een heerlijke koffiehoek willen hun mooie spullen ook delen met de hele wereld. Villa Vesper heeft zoveel enthousiasme dat ze deze ook willen doorvoeren via hun website. Zo kun je al hun merken aanschouwen en wordt er een overzicht bijgehouden met alle merken die Villa Vesper op dat moment verkoopt. Om mee te kunnen kijken met Villa Vesper is er een fotogalerij aanwezig op de website.

Ook kun je je via de website van Villa Vesper aanmelden voor de workshops die ze bieden. Zo kun jij genieten van het enthousiasme van Villa Vesper en word je niet gestoord door de wasmachine of iets anders. De website van Villa Vesper is volledig responsive gebouwd, zo kun je de website ook bekijken op je telefoon of kun je je aanmelden voor een workshop via je tablet.

2
1

De opdrachtgever:

Villa Vesper is een beleving! Met de combinatie van een store, een (inloop) atelier en een uitgebreide koffie/theebar aangevuld met biologische producten uit de regio creëert Villa Vesper een ontspannen sfeer in een bijzondere omgeving. Villa Vesper wordt gerund door twee enthousiaste moeders die hun droom waarmaken.

3

Ook website laten bouwen?

Snel offerte aanvragen

Offerte aanvragen is vrijblijvend