Verhoog uw bezoekersaantallen met Google Tools zoals Google Analytics en Adwords

Heeft u vragen omtrent Google tools?

Webhosting: altijd een stabiele website

Goede webhosting is heel belangrijk, want je wilt niet dat je website offline komt. De hosting van je website wordt door Bureau Feith geregeld, inclusief een domeinnaam. Wij hanteren diverse servicelevels op het gebied van webhosting. Het hangt er bijvoorbeeld van af of je een website of een webshop hebt, hoeveel bezoekers er per maand op je website komen, en of je een hele grote of kleine website hebt. Wat onze webhosting inhoudt, lees je in de volgende alinea’s.

Back-up en updates van je website

Wij maken dagelijks een back-up van je hele website. Wanneer er onverhoopt iets mis gaat dan kunnen wij altijd je website herstellen. Een geruststellend feit én je hebt er zelf geen omkijken naar. Om het CMS WordPress veilig en stabiel te houden, dienen de updates voor de core en voor eventuele plug-ins geüpdatet te worden. Deze updates worden maandelijks gedaan door ons.

Fix bij hack, spam en virus

Een website kan gehackt worden, ondanks de maatregelen die wij hebben genomen als host en de zorgvuldigheid die je zelf hanteert als webmaster. Wij herstellen de schade aan eventuele plug-ins of spam en repareren eventuele lekken, zodat je website snel weer online is en je niet nog een keer hetzelfde risico loopt.

SSL-certificaat

Als je op je website privacygevoelige gegevens accepteert, zoals wachtwoorden of betaalgegevens, dan kun je er met een SSL-certificaat voor zorgen dat de communicatie tussen de bezoeker en je website ten alle tijden veilig is.