Verhoog uw bezoekersaantallen met Google Tools zoals Google Analytics en Adwords

Heeft u vragen omtrent Google tools?

WEBSITE STATISTIEKEN INKIJKEN A.D.H.V. GOOGLE TOOLS

Weet wat je website bereikt d.m.v. Google Tools

Bureau Feith kan, aan de hand van Google Tools, je website statistieken inkijken en analyseren. De twee belangrijkste tools hiervoor zijn Google AdWords en Google Analytics. Met Google AdWords kun je adverteren met relevante zoekwoorden. Bureau Feith kan een dergelijke online advertentiecampagne opzetten aan de hand van betaalde zoekresultaten. Je betaalt per ‘click’, wanneer iemand op je advertentie klikt om je website te bezoeken of je te bellen. Het is een gerichte vorm van adverteren: je bereikt de juiste mensen op het juiste moment.

Om vervolgens specifieke campagnes voor je product te realiseren, brengen we middels Google Analytics een aantal belangrijke website statistieken in kaart, zoals bezoekersstromen, pagina-weergaves en bezoekersgedrag. Wij koppelen deze tools aan uw website zodat u alle statistieken kunt inzien en hiermee een maximale return on investment kunt creëren.

Bureau Feith kan je assisteren met het aanmaken van accounts voor deze tools. Ook helpen we bij het interpreteren van de statistieken en geven gerichte adviezen op basis van de verkregen gegevens. Op basis van deze website statistieken, kunnen we direct aanpassingen in je website doorvoeren. Het beste is om je website constant aan te passen op basis van deze informatie.