Heeft u vragen omtrent content marketing? Aarzel dan niet om contact op te nemen

SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN?

Naast het laten maken van een nieuwe website, kun je bij Bureau Feith ook terecht voor de bijbehorende seo teksten. Wij schrijven teksten voor de gebruiker, maar ook met het oog op zoekmachines.  Zo optimaliseren wij deze pagina ook op enkele zoekwoorden:-) Online content moet opvallen en daar heb je slechts kort de tijd voor. Wij schrijven aantrekkelijke teksten gericht op jouw doelgroep. We zien iedere bezoeker als een potentiële klant die je moet overtuigen en informeren. De inhoud van je website moet dan ook in één oogopslag duidelijk maken wat je te bieden hebt. Goede content zorgt voor meer bezoekers, maar bovenal zorgen goede teksten voor meer offerte-aanvragen en betere verkopen.

Kortom: het gaat om het aanbieden van relevante informatie, via het juiste kanaal, voor het juiste publiek. Het doel is om van bezoekers klanten te maken, klanten aan je organisatie of merk te binden en bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Bureau Feith verzorgt seo teksten.  Wij werken volgens onderstaand stappenplan in het schrijven van seo teksten:

  • Telefonische afspraak door onze web redacteur

Tijdens de telefonische afspraak wordt ingegaan op onder andere je bedrijf, de belangrijkste diensten of producten die je levert, op welke punten je onderscheidt van je concurrenten, wie je doelgroep is, wat je afzetgebied is, etcetera. Daarnaast wordt er ingegaan op je gewenste schrijfstijl. Hoe wil je de bezoeker op je website aanspreken

  • Uitgebreide zoekwoordenanalyse

Tijdens de telefonische afspraak gaan we ook in op voor jou belangrijke zoekwoorden. Op welke zoekwoorden zou je gevonden willen worden? Zijn dit inderdaad ook binnen de zoekmachines goede termen? Is hier veel zoekverkeer op? Wij zoeken uit op welke termen er veel zoekverkeer is, want op niet relevante termen te optimaliseren heeft niet veel nut.

  • Schrijven seo teksten

Na de zoekwoordenanalyse en het uitgebreide interview met jou, hebben we de juiste informatie om de teksten voor je website te schrijven. Wij schrijven op een overzichtelijke manier de nieuwe teksten. We zorgen voor de juiste koppen en voor subkoppen in de teksten. De tekst moet immers goed leesbaar blijven. Ook schrijven we per pagina een meta-titel en meta-beschrijving. In de meta-titel en meta-beschrijving leg je kort uit waar je webpagina over gaat.

Kom je zelf niet toe aan het schrijven van de teksten voor je website? Wil je professionele teksten op je (nieuwe) website? Laat ons je seo teksten schrijven, wij ontzorgen je zodat jij je kunt focussen op andere zaken. Ook als je al een website hebt, maar je huidige teksten wilt laten vervangen kun je bij ons terecht.

“The Key to high search rankings: Content that provides value to people and educates, entertains, or excites them enough to convince them to engage with each piece of content.”
– Aaron Agius –