Heeft u vragen omtrent content marketing? Aarzel dan niet om contact op te nemen

WEBTEKSTEN LATEN MAKEN?

Naast het laten maken van een website, kun je bij Bureau Feith ook terecht voor de bijbehorende webteksten. Websites die totaal niet bieden wat de doelgroep vraagt of nodig heeft, zijn waardeloos, ongeacht het bedrag dat op de offerte staat. Zie iedere bezoeker als een potentiële klant die je moet overtuigen en informeren. De inhoud van je website moet dan ook in één oogopslag duidelijk maken wat je te bieden hebt. Goede content zorgt voor meer bezoekers, maar bovenal meer offerte-aanvragen en betere verkopen. Kortom: het gaat om het aanbieden van relevante informatie, via het juiste kanaal, voor het juiste publiek. Het doel is om van bezoekers klanten te maken, klanten aan je organisatie of merk te binden en bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Bureau Feith verzorgt webteksten op basis van vier pijlers: bezoekers, content, conversie, omzet/exposure. De webteksten – of dit nu een blog, tweet of video is- moet aansluiten bij de consumentbehoefte. Conversie gaat om het aantal reacties, leads, aantal keer dat de content gedeeld is op, bijvoorbeeld, sociale media. De omzet/exposure gaat over de toename in merkbekendheid of bekendheid van de bedrijfsnaam.

“The Key to high search rankings: Content that provides value to people and educates, entertains, or excites them enough to convince them to engage with each piece of content.”
– Aaron Agius –