Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan

WEBSITE LATEN MAKEN

Responsive design zorgt voor betere gebruiksvriendelijkheid

Bij Bureau Feith kun je een website laten maken met een responsive design. Dit wil zeggen dat de website automatisch meeschaalt met het scherm waarop hij bekeken wordt. Met een responsive design ben je voortaan beter zichtbaar op elk toestel; zowel desktop, tablet als smartphone. Hiermee kom je de behoefte van je consumenten tegemoet: iedereen wil snel toegang tot relevante informatie, ook onderweg.

Een responsive website is tegenwoordig van cruciaal belang voor zoekmachine optimalisatie. Google geeft je website een groot pluspunt wanneer je website gebruiksvriendelijk en dus responsive is waardoor je een hogere positie in de zoekresultaten zal innemen. De gebruiksvriendelijkheid wordt enorm verhoogd door een responsive design; de gebruiker kan beter navigeren, hoeft niet meer in en uit te zoemen en kan door eenvoudige knoppen direct bij de relevantie informatie komen. Dit zorgt ervoor dat bezoekers langer op je website zullen rondkijken en hierdoor kom je dus sneller in contact met je klanten.

Een website laten maken in je huidige huisstijl?

Een nieuwe website laten maken wil niet zeggen dat je je huidige logo en huisstijl wil vernieuwen. Daarom is het bij Bureau Feith mogelijk om je huidige huisstijl toe te passen op de website die wij voor je ontwerpen. Je huisstijl wordt volledig toegepast op het door ons gemaakte responsive design. Dit betekent dat het karakter van je bedrijf wordt omgetoverd tot een passende en professionele website.

Een website laten maken inclusief nieuwe huisstijl en logo?

Heb je juist wél interesse in een geheel nieuw logo en huisstijl of ben je een startende ondernemer die bij dit proces hulp nodig heeft? Dan kunnen wij een responsive design inclusief persoonlijke huisstijl voor je ontwerpen. We nemen je bedrijf hierbij onder de loep en kijken wat voor soort karakter past bij jouw bedrijf en website.

Je website laten maken in 9 stappen

Heb je een website laten maken bij ons? Dan krijg je de inlogcodes tot alle bestanden zodat je makkelijk zelf afbeeldingen en teksten kunt wijzigen. Uiteraard helpen en begeleiden wij je hierbij. We hanteren een duidelijke en overzichtelijke werkwijze in de totstandkoming van je website. Om iets meer te weten te komen over de verschillende stappen hebben we ze hier stap voor stap neergezet.

Stap 1: Het inventariseren van de wensen

In de offertefase worden je wensen geïnventariseerd zodat onze projectmanagers een offerte kunnen opmaken. Dit kan telefonisch, via de mail of op afspraak. Er wordt gekeken naar je wensen op het gebied van het aantal pagina’s, fotomateriaal, teksten die door ons of door jezelf geschreven worden, contactformulieren en eventuele andere functionaliteiten. Onze projectmanagers hebben nauw contact met onze webdevelopers tijdens de offertefase.

Stap 2: Opmaken van de offerte

Je wensen, zoals bij stap 1 aangegeven, worden vastgelegd in een offerte, hierin staan de afspraken en de bijbehorende prijs. Indien je extra functionaliteiten wenst dan zullen we de offerte aanpassen en indien je bepaalde functionaliteiten juist niet meer wenst zie je dit ook terug in de offerte. Indien je akkoord gaat met de offerte wordt er een orderbevestiging gestuurd waarin de gemaakte afspraken worden bevestigd.

Stap 3: Invullingsgesprek


Je opdracht wordt overgedragen aan onze technische afdeling. Onze technische projectmanager neemt contact met je om te bespreken welke documentatie je dient aan te leveren. Daarnaast worden je wensen doorgenomen ten aanzien van je website. Ook wordt de planning met je besproken

Stap 4: Aanleverdocument

We hebben het je makkelijk gemaakt door heel overzichtelijk in een aanleverdocument aan te geven wat we graag van je willen hebben zodat we kunnen starten met het ontwerpen en bouwen van je website. Hierin staat per onderdeel uitgelegd welke informatie en materiaal voor ons van belang is. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je altijd bellen naar onze technische projectmanager of mailen naar support@bureaufeith.nl.

Stap 5: Het ontwerpen van je webdesign

Als wij de materialen zoals teksten en beeld hebben ontvangen dan kunnen we starten met het ontwerpen van je website. Onze webdesigners maken op basis van je wensen, je huisstijl, en het beeldmateriaal een mooi ontwerp van de homepage en één achterliggende pagina.

Stap 6: De goedkeuring van het webdesign

Indien je nog aanpassingen wilt aan het ontwerp van je nieuwe website dan kun je dit uiteraard doorgeven, deze aanpassingen zullen verwerkt worden op het ontwerp van je nieuwe website. Nadat je goedkeuring hebt gegeven op het ontwerp zal het bouwen van je website beginnen.

Stap 7: De website laten maken

Na goedkeuring van het ontwerp start de front-end webdeveloper met het bouwen van je website. We bouwen de website in onze testomgeving. Interactieve elementen worden tijdens het bouwen toegevoegd aan je website, zoals een slider of andere interactieve effecten. Ook gaan we tijdens het bouwen de website koppelen aan, bijvoorbeeld, je sociale media kanalen.

Stap 8: Het testen van de website

Nadat we de website hebben gebouwd, sturen we je de link naar je website. Deze staat nog in een testomgeving. Je kunt de website nu zelf gaan testen en eventuele bugs of aanpassingen aan ons doorgeven. De aanpassingen worden verwerkt en na jouw akkoord kunnen we de website publiceren.

Stap 9: Het opleveren van de website

Nadat we de website van de testomgeving naar het juiste domein hebben verhuisd, is de website gepubliceerd. Eventuele toekomstige uitbreidingen of functionaliteiten kunnen worden doorgegeven aan onze supportafdeling. Om het je makkelijk te maken, ontvang je bij oplevering van de website ook een duidelijke handleiding zodat je zelf ook makkelijk een foto of tekst kunt aanpassen.