Betaalbare website laten maken

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Hoe vaak heb je dat niet al horen zeggen? Toch zit er een kern van waarheid in die niet genegeerd mag worden. Maar wat als je een restaurant, bloemenzaak of kledingwinkel runt, en een website staat niet bovenaan je prioriteitenlijstje? Dan vraag je Bureau Feith om een betaalbare website te laten maken. Wij zorgen voor een responsive website die ook op smartphone en tablet goed zichtbaar is. 

Een betaalbare website is inclusief…

  • professioneel design van je website
  • responsive webdesign voor smartphone en tablet
  • gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS)
Revit Opleidingen

Alles-in-1 en toch een betaalbare website

Al meer dan 400 ondernemers in heel Nederland hebben een betaalbare website laten maken door Bureau Feith. Samen met de verenigingen, goede doelen en stichtingen waar wij voor werken, vormen zij een hele diverse klantenkring. Daarom weten wij precies hoe we een website kunnen aanpassen naar de doelen, wensen en het budget van verschillende opdrachtgevers. Iedere website is maatwerk en, niet te vergeten, van hoge kwaliteit.

Als je een betaalbare website laat maken door Bureau Feith, optimaliseren wij deze voor zowel gebruikers als zoekmachines. We zorgen ervoor dat je goed vindbaar bent in Google en dat een bezoeker gemakkelijk door je website navigeert. Tel daar een uniek webdesign bij op en je begrijpt: bij Bureau Feith ben je verzekerd van een totaalplaatje. Zo bereik je het door jou gestelde doel van de website, zoals informeren, leads genereren of sales genereren.

Zo werkt dat: een website laten maken

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met een ontwerpprogramma, of je handige buurjongen een website laten bouwen. Maar als je echt resultaat wilt zien, schakel je een professionele webdesigner in. Bureau Feith heeft een compleet team van webdesigners, developers, content marketeers, tekstschrijvers en projectmanagers om van jouw website een succes te maken. Nadat je een offerte hebt aangevraagd voor een betaalbare website, neemt de projectmanager je wensen met je door. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp van de site. Is dit naar wens, dan volgt de daadwerkelijke bouw en tot slot de livegang van je website.

Een betaalbare website van Bureau Feith

Ben je op zoek naar een betrouwbare, snelle en voordelige partij om een professionele website te laten maken? Neem dan contact op met Bureau Feith. Wij zijn actief op het gebied van webdesign, huisstijl, webteksten en zoekmachineoptimalisatie. Met een klein en ervaren team werken wij aan de websites van uiteenlopende opdrachtgevers. Daarom heb je altijd een vaste contactpersoon waar je terechtkunt met al je vragen over de voortgang van de websitebouw en nieuwe functionaliteiten. Dat is wel zo prettig!

Snel offerte aanvragen

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend