Downloads

Op onze download pagina kunt u verschillende documenten downloaden. U kunt hier het aanleverdocument downloaden. Dit is het document wat wij ingevuld nodig hebben voordat wij kunnen beginnen met het maken van uw nieuwe responsive website. Daarnaast kunt u hier ook verschillende handleidingen downloaden die van pas kunnen komen bij het aanpassen en onderhouden van uw mobiele of responsive website.

Aanleverdocument

Wij ontvangen graag een aantal zaken zodat wij op een goede manier aan de slag kunnen gaan met uw website. In het aanleverdocument staat uitgelegd wat we nodig hebben, het kan natuurlijk zijn dat niet alles van toepassing is op uw website.

Handleiding responsive website maken

In de handleiding “responsive website maken” staat stap voor stap beschreven hoe u de website kunt aanpassen en onderhouden. In de handleiding wordt onder andere uitgelegd hoe u nieuwsberichten kunt plaatsen, pagina’s kunt aanmaken of aanpassen, afbeeldingen of documenten kunt toevoegen aan de website, fotoalbums kunt aanmaken en menu’s kunt aanpassen. Door op onderstaande knop te drukken kunt in de handleiding downloaden en direct van start gaan met het onderhouden van responsive website.

Handleiding foto’s comprimeren voor WordPress website

In de handleiding “foto’s comprimeren voor WordPress website” staat stap voor stap beschreven hoe u de foto’s voor uw WordPress website kunt comprimeren. Door op onderstaande knop te drukken kunt in de handleiding downloaden en direct van start gaan met het comprimeren van uw foto’s.

Handleiding mobiele website maken

In de handleiding “mobiele website maken” staat stap voor stap beschreven hoe u uw mobiele website kunt aanpassen en onderhouden. In de handleiding wordt onder andere uitgelegd hoe u nieuwsberichten kunt plaatsen, pagina’s kunt aanmaken of aanpassen, afbeeldingen of documenten kunt toevoegen aan de website, fotoalbums kunt aanmaken en menu’s kunt aanpassen. Door op onderstaande knop te drukken kunt in de handleiding downloaden en direct van start gaan met het onderhouden van uw mobiele website.

Contactgegevens

Pand Noord
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam

Heb je vragen over onze handleidingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten