Wat zijn de kosten voor een website?

Je hebt de knoop doorgehakt: je gaat een (nieuwe) website laten maken voor je bedrijf. Maar wat zou dat kosten, een website laten maken? Bureau Feith maakt voor iedere onderneming, vereniging of stichting een website op maat. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp, de functionaliteiten en de kosten van de website passen bij de opdrachtgever. Want als boekhandel wil je geen menukaart op je website, en als beautysalon heb je juist wel een reserveringsmodule nodig. Zo houden we de kosten voor je website zo laag mogelijk.

De voordelen van een nieuwe website

  • Goed zichtbaar op smartphone en tablet
  • Beter vindbaar in Google
  • Koppeling met sociale mediakanalen
Totaal Onderwijs

Kosten voor een website op maat

Bureau Feith heeft een hele diverse klantenkring. Wij maken websites voor zowel grote als kleine bedrijven, maar ook voor goede doelen, stichtingen en verenigingen. Zodoende krijgen we te maken met verschillende budgetten. Het is daarom niet mogelijk om een specifiek antwoord te geven op de vraag: “Wat kost een website?” Bureau Feith hanteert geen vaste prijs omdat al onze websites maatwerk zijn. Per budget hebben wij een passend pakket.

Onze websites zijn geschikt voor elk soort apparaat. Zo schaalt design automatisch mee met een desktop, tablet of smartphone. Daarnaast optimaliseren we de website voor gebruiksvriendelijkheid. Zowel bezoekers als zoekmachines dienen een aangename zoektocht aan te gaan zodat je website opvalt en vindbaar is. Wil je weten wat de kosten van een website voor jouw bedrijf zijn? Vraag dan een gratis offerte aan.

Haal alles uit je website

Bureau Feith is van mening dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom proberen wij jouw unieke bedrijfskarakter te belichten en te vertalen naar een persoonlijk ontwerp. Dit doen we door middel van een uniek webdesign, maar we kunnen ook een logo of complete huisstijl voor je ontwikkelen. Welke kleuren, thema’s en symbolen passen het beste bij jouw onderneming? Onze vormgevers weten hier wel raad mee.

Kosten voor een website op maat

In Amsterdam-Noord vind je het kantoor van Bureau Feith, webdesign bureau sinds 2014. In de afgelopen jaren ontwierpen wij websites voor meer dan 330 ondernemers en ons team is uitgegroeid tot een grote groep webdevelopers, tekstschrijvers, projectmanagers en vormgevers. Je hebt bij Bureau Feith altijd een vast aanspreekpunt, dat maakt het wel zo makkelijk. En na live-gang van je website kun je altijd terecht bij de supportdesk voor eventuele vragen of nieuwe functionaliteiten.

Snel offerte aanvragen

Weten wat de kosten voor jouw website zijn? Vraag een gratis offerte aan!

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend