Vraag nu een website offerte aan

Wil je een nieuwe website laten maken? Wij helpen je graag aan een mooie en goed vindbare website.

Waarom een nieuwe website?

  • Beter zichtbaar op elk formaat
  • Beter vindbaar in Google
  • Makkelijk zelf aanpassingen doen
Mastino Pizza

Snelle informatie en beter gevonden

Door een nieuwe website aan te schaffen komt u tegemoet aan de behoefte van uw klanten: iedereen wil snel toegang tot relevante informatie, ook onderweg. Bovendien sla je 2 vliegen in 1 klap: een website is ook gunstiger voor zoekmachine optimalisatie, je krijgt met een mobielvriendelijke website een hogere positie in de onbetaalde resultaten van Google.

Het perfecte visitekaartje

Met een website die goed zichtbaar is op alle apparaten; zowel desktop, tablet als mobiel heeft u een goede eerste kennismaking met uw klanten. Die eerste indruk moet een goede zijn!

Sneller in contact met uw klanten

In overleg met u kijken we waar we call to action buttons kunnen plaatsen, dit kan een contactformulier zijn, een bel me button, een button om een offerte aan te vragen of een whitepaper te downloaden, kortom allemaal mogelijkheden om sneller in contact te komen met huidige nieuwe klanten.

Bureau Feith

Bureau Feith is er voor u, we helpen u op weg bij het realiseren van uw nieuwe website. Dit kunnen we niet alleen, en doen we dus ook samen met u. We gaan samen kijken naar uw wensen op het gebied van design, navigatie, teksten en foto’s. Ook na live-gang hebben we een supportdesk voor eventuele vragen of nieuwe functionaliteiten.

Snel offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan – Binnen 24 uur een reactie

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend