Website offerte? Vraag direct aan!

Wil je een nieuwe website laten maken? Wij sturen je snel een duidelijke website offerte.

Waarom een nieuwe website?

  • Beter zichtbaar op elk formaat
  • Beter vindbaar in Google
  • Makkelijk zelf aanpassingen doen
JBD Company

Snelle informatie en beter gevonden

Door een nieuwe website aan te schaffen kom je tegemoet aan de behoefte van jouw klanten: iedereen wil snel toegang tot relevante informatie, ook onderweg. Bovendien sla je 2 vliegen in 1 klap: een website is ook gunstiger voor zoekmachine optimalisatie, je krijgt met een mobielvriendelijke website een hogere positie in de onbetaalde resultaten van google.

Het perfecte visitekaartje

Met een website die goed zichtbaar is op alle apparaten; zowel desktop, tablet als mobiel heb je een goede eerste kennismaking met jouw klanten. Die eerste indruk moet een goede zijn!

Sneller in contact met uw klanten

In overleg met jou kijken we waar we call to action buttons kunnen plaatsen, dit kan een contacformulier zijn, een bel me button, een button om een offerte aan te vragen of een whitepaper te downloaden, kortom allemaal mogelijkheden om sneller in contact te komen met huidige nieuwe klanten.

Bureau Feith

Bureau Feith is er voor jou, we helpen je op weg bij het realiseren van jouw nieuwe website. Dit kunnen we niet alleen, en doen we dus ook samen met jou. We gaan samen kijken naar uw wensen op het gebied van design, navigatie, teksten en foto’s. Ook na live-gang hebben we een supportdesk voor eventuele vragen of nieuwe functionaliteiten.

Snel offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende website offerte aan – Binnen 24 uur een reactie

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend