Asunaro Holland Interplan

Asunaro Holland Interplan

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Website voor een expat makelaar met uitgebreid Ajax filter systeem

De bijzonderheid van de website van Asunaro zit hem niet eens in het feit dat deze vertaald moest worden naar het Japans, maar deze zit in het filter systeem. Omdat er niet gewerkt wordt met een extern systeem zijn alle 250 woningen (in 3 verschillende talen) toegevoegd binnen WordPress en is het filter systeem hierna volledig op maat gemaakt.
Zo is er een stramien ontwikkeld waarin gemakkelijk woningen kunnen worden toegevoegd welke dan ook direct en juist in het filtersysteem terecht komen. Het stramien voor het toevoegen van een woning is flexibel opgesteld zodat ook woningen met bepaalde uitzonderingen gemakkelijk toe te voegen zijn en zodat woningen, indien nodig, ook gemakkelijk verborgen kunnen worden voor de filter.

De filters filteren live. De pagina hoeft hierdoor niet volledig te herladen en de gebruiker krijgt direct feedback wanneer hij een filter selecteert of van pagina wisselt.

Benieuwd naar de werking van het filter of heb je verdere over de mogelijkheden van zo een filter systeem binnen WordPress? Bekijk dan de website van Asunaro via onderstaande knop of neem voor verdere vragen gerust contact met ons op.

De opdrachtgever:

Asunaro Holland Interplan heeft inmiddels bijna 30 jaar ervaring en weet daarom als geen ander wat er komt kijken bij het tijdelijk betrekken van een woning. Asunaro richt zich met name op medewerkers van buitenlandse bedrijven die tijdelijk in Nederland moeten verblijven.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten