Compose Network Connections

Compose Network Connections

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Een informatieve website ontwikkeld met het oog op gebruiksvriendelijkheid

Compose werkt binnen de segmenten Datacenter, Telecom & Enterprise. Aan de ene kant zijn deze segmenten heel erg verbonden, aan de andere kant hebben deze segmenten wel heel duidelijk hun eigen doelgroep en dat moest de website goed weerspiegelen.

Compose is vooral een informatieve website waarbij je zowel als nieuwe bezoeker als als huidige klant wordt bediend. Het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk om datasheets rechtstreeks van de website te downloaden. Ook is het een stuk makkelijker geworden om via de website direct contact met Compose op te nemen.

De nieuwe website is ook net wat persoonlijker doordat de Over ons pagina het team bevat. Daarnaast is het mogelijk om op de hoogte te blijven van Compose nieuws via de nieuwe blogpagina.

De opdrachtgever

Compose Network Connections is al vanaf 1992 actief met geavanceerde oplossingen op het gebied van connectiviteit, met de focus op innovatieve glasvezeloplossingen. Ze hebben experts op het gebied van de glasvezel connectiviteit binnen de telecom sector, op het gebied van (high-density) redundante glasvezel oplossingen en op het gebied van ICT infrastructuur projecten.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten