Future Groep

Future Groep

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Webdesign voor Future Groep

Future Groep is de overkoepelde organisatie van onder andere Talenter, Human Capital Groep en Future Communication. De website moest een weerspiegeling worden van de algehele organisatie en daarnaast de werkmaatschappijen goed onder de aandacht brengen. De website bevat naast de carousel met werkmaatschappijen ook projecten die de werkmaatschappijen hebben voltooid.

De websites binnen de Future Groep hebben allemaal dezelfde stijl, maar wel met een eigen twist. Zo hebben ze allen een eigen kleur, unieke content en eigen design elementen. Toch zie je heel goed dat de websites bij elkaar horen door de onder andere de zachte ronde elementen en de kleur combinaties die op elkaar zijn afgestemd.

Over Future Groep

Future Groep wordt gevormd door Human Capital Group, Talenter, Future Communication, PLANgroep, OBIN, Social Impact Finance en PLANgroep Financiële Services. Wat hun verbindt? De gedeelde cultuur. Zij werken met het doel een positieve bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. Vandaar de slogan; Samen voor betekenis.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten