Huurdersbelangenvereniging de Alliantie

Huurdersbelangenvereniging de Alliantie

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Website voor huurdersbelangenvereniging de Alliantie

Huurdersbelangenvereniging de Alliantie (HBVA) is actief in meerdere steden. Om die reden is de website opgesplitst in meerdere lokale organisaties en een overkoepelend gedeelte voor de centrale organisatie. De website heeft een uniforme uitstraling, maar elke lokale heeft zijn eigen kleur om zo een eigen uitstraling te hebben.

De lokale hebben onder andere hun eigen nieuws, agenda en informatieve pagina’s. Een belangrijke call to action is het lid worden van de organisatie, vandaar dat dit terugkomt op de homepage van elke lokaal bestuur.

Ben je ook toe aan een nieuwe website voor jouw huurdersbelangenvereniging, huurdersorganisatie of bewonerscommissies? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De huurdersbelangenvereniging

Huurdersbelangenvereniging de Alliantie komt op voor alle huurders van de Alliantie. De Centrale Organisatie HBVA werkt samen met de besturen van de HBVA in Almere, Amersfoort, Amsterdam en Gooi en Vechtstreek. Lokaal wordt er nauw samengewerkt met de bewonerscommissies en de huurders in de wijken en buurten.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten