HV Arcade

HV Arcade

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Huurders helpen huurders

Huurdersvereniging Arcade is bij Bureau Feith gekomen, omdat ze met hun huidige website de huurders niet genoeg konden ondersteunen. Samen met HV Arcade hebben we gekeken naar wat de huurders zoeken op hun website en op basis van deze informatie hebben we eerst gewerkt aan schetsen en de content structuur. Op deze manier konden we snel zien waar welke elementen het beste geplaatst konden worden. Hierna hebben we de stijl bepaald en het ontwerp gemaakt.

Een uitdaging bij deze WordPress website was om zoveel mogelijk belangrijke informatie zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk neer te zetten. Daarnaast wilde ze een interactieve Google Maps kaart hebben die automatisch nieuwe markers plaatste als er een nieuwe bewonerscommissie werd toegevoegd aan de website. Door gebruik te maken van onze eigen custom template binnen WordPress hebben we dit kunnen realiseren. Hierdoor is het voor de klant ook heel makkelijk, om op één plek in het CMS bewonerscommissies toe te voegen.

De opdrachtgever:

Huurdersvereniging Arcade is een overkoepelende organisatie voor bewonerscommissies en individuele huurders van woonstichting De Key en Lieven de Stad BV. De vereniging wordt bestuurd door de huurders zelf en is bedoelt om huurders bij te staan. HV Arcade vertegenwoordigd de belangen van huurders van ongeveer 30.000 woningen in Amsterdam, Diemen en Zandvoort. Dit doen ze in nauw overleg met de leden van de bewonerscommissies.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten