FURNITURELease

FURNITURELease

Soort website: Responsive website
Platform: WordPress

Tijdelijk meubelverhuur website

FURNITURELease had een nieuwe website nodig omdat hun vorige website niet meer voldeed aan hun wensen. Vooral het offerte formulier was groot en onoverzichtelijk geworden door jaren van toevoegen en verwijderen van opties. Ook was de vormgeving aan vernieuwing toe. Wij hebben de vormgeving en bouw op onze rekening genomen en hebben de website een moderne spannende uitstraling gegeven.

Belangrijk kernmerken die ze in de website wilde hebben, waren betrouwbaarheid, ontzorgen, ervaring en persoonlijk. Vooral persoonlijk contact moest goed naar voren komen. Samen helpen om de alles zo goed mogelijk te regelen voor de klanten is voor FURNITURELease erg belangrijk.

De opdrachtgever

FURNITURELease is een familiebedrijf die als één van de eerste in Nederland zijn begonnen met het verhuren van meubels. Ze zitten al 25 jaar in het vak en dat zegt wel iets over hun kwaliteiten. Service en ontzorgen zijn belangrijke kernmerken van bedrijfsvoering en ze vinden het tevens belangrijk dat klanten altijd persoonlijk contact kunnen hebben wanneer er vragen zijn.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten