Gemeente Delft – ParkerenDelft

ParkerenDelft

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Website voor ParkerenDelft

ParkerenDelft wilde graag een nieuwe website om hun vindbaarheid te verbeteren. In dit project zijn naast het ontwerpen en het bouwen van de website ook SEO werkzaamheden gedaan. Zo zijn er voor alle pagina’s nieuwe teksten geschreven op basis van de zoekwoorden.

De site heeft als eerste doel het verstrekken van informatie over de parkeergarages van Delft. De garage pagina’s laten zien hoeveel parkeerplaatsen beschikbaar zijn in de garages. Ook nieuwsitems kan ParkerenDelft zelf makkelijk publiceren op de website. Op de website zijn er een aantal call to actions naar de externe webshop.

Recent heeft ParkerenDelft alle parkeertaken overgenomen voor de gemeente Delft. Dit zorgde ervoor dat de website meer informatie moest bevatten over het straatparkeren en dus een heel andere doel had gekregen. Daarom is er gekozen voor een redesign om de website beter af te stemmen op beide doelgroepen.

De opdrachtgever

ParkerenDelft exploiteert parkeergarages in Delft. Dit doen zijn onder andere voor de bekende Phoenixgarage, Zuidpoortgarage en de Marktgarage. Naast de garages verzorgen zijn ook het parkeren op straat en de parkeerhandhaving. Samen met Delftse ondernemers en bedrijven creëren zij parkeerproducten die passen bij verschillende marktsegmenten. Deze producten zijn te koop in hun externe webshop.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten