Tideman Boats

Tideman Boats

Soort website: Responsive website
Platform: WordPress

Echte onverwoestbare werkboten

Tideman Boats is bij ons gekomen, omdat zijn huidige website verouderd was en niet meer voldeed aan de verwachtingen. Daarnaast moest de website een veel stoerdere, ruigere en industriële uitstraling krijgen. Ook moesten de verschillende boten beter tot uiting komen op de website, zodat duidelijk te zien is om wat voor soort boten het gaat. Dit zijn namelijk geen plezierboten. Door binnen de website gebruik te maken van grote dikke letters komt het robuuste, industriële gevoel beter naar voren. Dit wordt nog is extra benadrukt door de gebruikte kleuren geel en zwart.

Daarnaast is het belangrijk voor de bezoekers van de website om de specificaties van de verschillende werkboten makkelijk te vergelijken. De ene werkboot is de andere niet. Hiervoor hebben we een tabel bedacht waarbij je de belangrijkste specificaties direct kan zien. De andere specificaties kun je zien als je op de betreffende boten klikt. Hierdoor kan je ook makkelijk deze specificaties met elkaar vergelijken.

Vanwege het internationale karakter van de website is er alleen een Engelse versie gebouwd.

De opdrachtgever:

Tideman Boats is gevestigd in Amsterdam en bouwt snelle en onverwoestbare werkboten voor ruige werkomgevingen. Op gericht door Bruno Tideman in 2006, Tideman Boats maakt werkboten specifiek voor industrieel gebruikt. Door de speciale romp gaan de boten veel langer mee dan gewone werkboten. Daarnaast is de ecologische voetafdruk van de romp erg klein en 100% recyclebaar.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten