Kamer01

Kamer01

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Het beste boutique hotel van Nederland

Kamer01 is een B&B in een prachtig grachtenpand in het hartje van Amsterdam. De B&B is kleinschalig en focust zich op persoonlijke aandacht. Door de Amsterdamse sfeer, de historische elementen, de thema kamers en het champagne ontbijt is het B&B die anders is dan andere.

Kamer01 is bijzonder, en dat moest de website ook worden. De website maakt, net zoals de kamers van Kamer01 gebruik van sierlijke ornamenten. Zoals in het B&B zelf heeft ook op de website elke kamer zijn eigen kleur. Zo worden de stijl en de sfeer van het B&B mooi doorgevoerd in de website.

Nadat we een aantal jaar geleden de eerste website van Kamer01 enkel hebben mogen bouwen, hebben we nu het hele traject mogen doorlopen met een resultaat waar we trots op zijn!

De opdrachtgever

Kamer01 is het beste boutique B&B van Nederland en heeft daarnaast op Tripadvisor een Travellers choice award. De B&B staat midden in de grachtengordel van Amsterdam, dat onderdeel is van de Unesco werelderfgoedlijst sinds 2010

Kamer01 heeft een unieke website laten maken. Wil jij ook een website die volledig past bij jouw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten