Hendriks Makelaardij

Hendriks Makelaardij

Hendriks Makelaardij

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

WordPress website voor de makelaar

Bureau Feith heeft de website voor Hendriks Agrarische Makelaardij gemaakt waarin Realworks-koppeling verwerkt zit. De koppeling zorgt er voor dat het woningaanbod op de website direct uit Realworks wordt gehaald. De koppeling zorgt voor tijdswinst omdat de objecten niet dubbel ingevoerd hoeft te worden.

Om de gebruiker te helpen bij het vinden van het juiste aanbod is er een filterfunctie verwerkt waarmee gebruikers het aanbod kunnen filteren op basis van plaats, type en prijsklasse. Ook is het mogelijk om het aanbod te sorteren op prijs. De locatie van een object wordt getoond op de kaart en ook met Google Street View (locatie op straatniveau bekijken met 360-graden foto’s). Ten slotte is het mogelijk om via de website te reageren op een object.

De opdrachtgever:

Hendriks Agrarische Makelaardij is een agrarische makelaar in Hoorn en is voornamelijk actief in Noord-Holland. Hendriks Agrarische Makelaardij verricht taxaties en begeleidt aankoopbemiddeling en verkoopprocessen van agrarisch vastgoed, landelijke woningen, kavels en bedrijfs objecten. Daarnaast heeft Hendriks Agrarische Makelaardij ervaring op het gebied van onteigingen en pachtzaken.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten