Haagen & Partners

Haagen en Partners

Haagen en Partners

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

WordPress website met Telespirit koppeling

Dagelijks wordt het nieuwe huuraanbod van Haagen & Partners opgehaald vanuit hun Telespirit systeem en worden de woningen geplaatst op de website. Vanuit het Telespirit systeem voerde ze sowieso de woningen in voor website zoals Pararius. Het was dus fijn dat deze woningen niet meer handmatig geplaatst hoefde te worden op de website.

Het voordeel van het tonen van het aanbod op de eigen website is dat er meer filters mogelijk zijn dan normaliter aangeboden worden. Zo is het bij Haagen & Partners mogelijk het aanbod te filteren op stadsdeel en oplevering. Mocht je opzoek zijn naar een woning op een specifieke plek kan het aanbod ook getoond worden als kaart met een overzicht van alle woningen.

De opdrachtgever

Haagen & Partners is een makelaarskantoor in de Zuidas in Amsterdam. Zij helpen met het huren of het verhuren van een woning. Zo helpen zij onder andere expats van internationale bedrijven bij het vinden van huisvesting in Amsterdam en omgeving. Wil jij ook een WordPress website met Telespirit of Realworks koppeling? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten