Psyon

Psyon

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Website Psyon omzetten naar WordPress

Psyon vroeg ons of wij hun website om konden zetten naar WordPress. Het voornaamste doel was het vermakkelijken van het bijhouden van de website. We hebben de website omgezet naar WordPress, waardoor het beheren van de website eenvoudiger en sneller is geworden. Zo zijn alle pagina’s op de website te bewerken via de gebruiksvriendelijke backend (achterkant van de website) en kan de klant de website altijd voorzien van de nieuwste informatie over Psyon en op het gebied van onafhankelijke diagnostiek en advisering bij psychisch verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Een ander belangrijk doel was het verbeteren van het aanvraagformulier. De website draait vooral om het aanvraagformulier, het formulier bestaat uit diverse conditionele logica’s en is gekoppeld aan MailChimp. Via het aanvraagformulier kunnen gebruikers een onderzoek aanvragen en kunnen na het versturen van de aanvraag, de aanvraag downloaden in PDF.

In de loop van de tijd hebben we voor Psyon ook SEO optimalisaties doorgevoerd, zoals het inrichten van redirects en het versnellen van de (mobiele) website. Daarnaast hebben we recent de website in een nieuw jasje gestoken!

De opdrachtgever:

Psyon is de specialist op het gebied van onafhankelijke diagnostiek en advisering bij psychisch verzuim en arbeidsongeschiktheid. Psyon heeft locaties in Amsterdam, Groningen, Den haag, Utrecht, Rotterdam, Zwolle en Eindhoven.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten