Singh Raaijmakers

Singh Raaijmakers

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Website laten maken voor Singh Raaijmakers

Singh Raaijmakers advocaten heeft een nieuwe uitstraling gekregen voor haar website, vanwege naamsverandering. De uitdaging bij het maken van de website waren het aantal rechtsgebieden die onderling gekoppeld zijn aan de diverse advocaten die expert zijn op dat gebied. Op deze manier kun je direct met de juiste advocaat contact hebben i.p.v. dit eerst nog uit te zoeken.

Een ander punt wat Singh Raaijmakers advocaten belangrijk vindt is dat de website ook op mobiel goed te bereiken is. Door de hoeveelheid informatie die je kan vinden op de website is structuur binnen het mobiele menu ook een belangrijk punt geweest. We hebben daarom goed gekeken hoe we dit op de best mogelijke manier kunnen tonen.

De opdrachtgever

Singh Raaijmakers Advocaten in Hoofddorp is helpt iedereen die juridische hulp nodig heeft. Zij vinden dat juridische bijstand dan ook voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ze onderscheiden zich verder in de vele rechtsgebieden die ze kunnen aanbieden aan hun klanten. Van arbeidsrecht tot vreemdelingenrecht.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten