Totaal Onderwijs

Totaal Onderwijs

Totaal Onderwijs

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Informatieve website voor Totaal Onderwijs

Totaal Onderwijs wilde graag een website waar informatie over Totaal onderwijs en de bedrijfsonderdelen Totaal Inburgering en Totaal Training te vinden was. Daarnaast moest er een vacaturepagina komen waar gebruikers gemakkelijk inzicht kunnen krijgen op de vacatures van Totaal Onderwijs.

De website heeft een passend visuele binnenkomer op de homepage waar ook het logo van Totaal Onderwijs is te zien met daaronder een kort beschrijving over Totaal Onderwijs. Daaronder tref je twee call to action buttons die de gebruiker snel naar de desbetreffende bedrijfsonderdeel brengt, gebruikers kunnen via de call to actions buttons meer informatie vinden over de desbetreffende bedrijfsonderdeel.

Onderaan de pagina eindigt de homepage met een call to action naar de vacaturepagina, op de vacaturepagina is het mogelijk om de vacatures te filteren op basis van locatie.

De opdrachtgever:

Totaal Onderwijs is een particuliere onderwijsinstelling die educatie geeft aan (jong)volwassenen. Totaal Onderwijs is gespecialiseerd in Nederlands als eerste en tweede taal.

De organisatie helpt volwassenen, door hen op een leuke en doelgerichte wijze de Nederlandse taal en andere vaardigheden te leren waardoor belemmeringen verdwijnen en zelfvertrouwen stijgt. Totaal Onderwijs doet dit landelijk vanuit een regionale aanpak met betrokken medewerkers.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten