Restaurant en eetcafé de Waag

Stadscafe de Waag

De Waag

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Website in eigen huisstijl voor restaurant en eetcafé de Waag

De Waag in Delft was bezig met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl voor hun menukaarten in het restaurant en eetcafé. Deze stijl wilde ze graag doorvoeren in een nieuwe website. Daarnaast was het zo dat het restaurant en eetcafé een aparte site hadden. Het was de wens om dit op een mooie en logische manier samen te voegen in één website.

Om een goede indruk te krijgen van het restaurant start de website met een slider met grote foto’s met daarin lopende acties en evenementen. Om de website bezoekers te overtuigen naar het restaurant te komen staan er op de homepage reviews van gasten die het restaurant eerder hebben bezocht. Ook kan je via de website reserveren via een extern boekingssysteem dat in de website is geïntegreerd.

Het unieke aan de Waag is dat in de digitale versie van de menukaart het mogelijk is om te filteren tussen vegetarische-, vis- en vleesgerechten. Zo kan je overzichtelijk zien of er wat voor jou tussenzit. Ook organiseert de Waag vele evenementen, deze moesten dus ook een eigen overzicht krijgen op de website.

Over de Waag

Sinds 1999 zit Restaurant en Eetcafé De Waag in Delft in een historisch pand dat hiervoor diende als waaggebouw. De historische elementen zijn behouden gebleven en zijn te bewonderen in zowel het Restaurant als Eetcafé. Restaurant De Waag bevindt zicht op de eerste etage en serveert luxe à la carte gerechten. Het Eetcafé serveert juist gerechten die laagdrempeliger zijn en die je kan verwachten in een Eetcafé. Daarnaast heeft het Eetcafé een heerlijk groot terras.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten