Restaurant Ruig

Restaurant Ruig

Restaurant Ruig

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Robuuste website voor een Ruig restaurant

Restaurant Ruig heeft haar nieuwe website laten maken door Bureau Feith! De opdracht was duidelijk; een robuuste website voor een ruig restaurant. Door de prachtige foto’s van de steaks en burgers zou je bijna meteen in de auto stappen richting Veemarktplein. De donkere website is gedecoreerd met mooie diepe houtnerven en krijgt hierdoor een donkerzwart karakter. Voor de one-page layout hebben wij gebruik gemaakt van de drie basiselementen van het restaurant; bier, burgers en steaks.

Zoals u van ons gewend bent is de website volledig responsive volgens de laatst geldende normen. Met behulp van de Couverts-integratie kunnen de bezoekers meteen een tafeltje reserveren Wilt je ook de huisstijl van jouw restaurant vertaalt hebben naar een hippe one-pager? Of wil je juist een grote website laten maken? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of chat direct met een van onze developers!

De opdrachtgever:

Restaurant Ruig is een stoer restaurant dat gevestigd is op het Veemarktplein in Utrecht. Je kunt er terecht voor diverse speciaalbieren en natuurlijk voor de heerlijke steaks en burgers. In het interieur vind je veel hout en metaal, wat een soort cowboy of western sfeertje geeft. Zeker een aanrader als je graag grote stukken vlees voorgeschoteld krijgt!

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten