Bootcamp Maffia

Bootcamp Maffia

Bootcamp Maffia

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Bootcamp Maffia heeft een website laten maken door Bureau Feith

Bootcamp Maffia had, net als haar leden, een goed voornemen voor 2017: een nieuw jaar, een nieuwe website. Daarom heeft zij een responsive website laten maken door Bureau Feith. Nu kunnen deelnemers ook op mobiel en tablet het rooster bekijken, zich inschrijven voor lessen en abonnementen afsluiten. Bureau Feith koppelde bovendien Fitmanager aan de website. Zo kan Bootcamp Maffia de ledenadministratie en facturatie beter bijhouden. De nieuwe website heeft een frisse uitstraling die perfect past bij het ‘outdoor’ karakter van het bedrijf. De vrolijkgekleurde buttons op de homepage zorgen ervoor dat nieuwe leden zich snel en gemakkelijk kunnen inschrijven of aanmelden voor een proefles. Kortom, Bootcamp Maffia is klaar voor een succesvol jaar!

De opdrachtgever

Buiten sporten: voor de een klinkt het aantrekkelijker dan voor de ander. Maar waarom zou je het niet eens proberen? Bootcamp Maffia maakt het je gemakkelijk. Met 25 groepslessen per week zit er altijd een training tussen die bij jou en jouw conditie past. Wat dacht je van Outdoor Boksen, Circuittraining of Yoga Bootcamp? Je kunt bij Bootcamp Maffia kiezen uit verschillende abonnementen en strippenkaarten. Al vanaf 23 euro per maand doe je mee. Dit bedrag is zelfs inclusief persoonlijke begeleiding door gecertificeerde trainers. Loop jij al warm voor een van de lessen? Sportkleding aan en gáán!

Wil jij niet aan je conditie werken, maar wel een professionele website laten maken? Neem dan even contact op met Bureau Feith.

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten