Tennisclub Hodenpijl

Tennisclub Hodenpijl

Tennisclub Hodenpijl

Soort website: Responsive design
Platform: WordPress

Website laten maken voor Tennisvereniging Hodenpijl

Tennisvereniging Hodenpijl heeft ons onlangs een mooie website laten maken. Omdat het hier een tennisvereniging betrof met een flink aantal leden, was het belangrijk dat de website een logisch gestructureerd design kreeg. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwsfeed, de Facebook-integratie en de agenda op de homepagina, waarmee bezoekers in 1 oogopslag het laatste nieuws en activiteiten kunnen bekijken. Leden van de club worden hierdoor makkelijk geïnformeerd over zaken als baanbezetting en inschrijvingen.
Daarnaast zijn de verschillende commissies van de tennisvereniging gemachtigd voor afzonderlijke delen van de website. Dit is gedaan zodat de clubleden aan de website kunnen werken zonder dat ze per ongeluk de verkeerde dingen aanpassen. Heb jij ook een tennis-, voetbal- of hockeyvereniging? Je kunt dan jou website laten maken bij Bureau Feith. Wij designen je website op een manier dat hij ook op mobiel en tablet goed zichtbaar is.

De opdrachtgever:

Tennisclub Hodenpijl is een gezellige club met mensen gevestigd op de Zuidhoornse weg in Den Hoorn. Je kunt er terecht voor tennisles, competitiewedstrijden en toernooien. Zij bieden dit aan voor volwassenen en de jeugd. Ben je nieuwsgierig geworden naar de site? Schroom niet om een kijkje te nemen!

Ook een website laten bouwen?

Daarom kies je voor Bureau Feith

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten