Professionele website laten maken

Wil je een professionele website laten maken? Dan zit je goed bij ons! Wij zijn een webdesign bureau in Amsterdam en hebben veel ervaring in het maken van professionele websites. Het team van webdesigners bij Bureau Feith is gedreven, vaardig en persoonlijk betrokken. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een professionele website laten maken, de voordelen

Uiteraard, een website is tegenwoordig het visitekaartje van je bedrijf dus het is belangrijk dat deze up to date is en er goed uitziet. Maar een nieuwe, professionele website laten maken biedt meerdere voordelen.

  • Vindbaarheid
    Denk je erover je professionele website te laten maken bij Bureau Feith? Dan kun je er vanuit gaan dat deze voldoet aan de laatste eisen van Google en dus automatisch wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines (SEO)
  • Goed zichtbaar op elk formaat
    Dat meer dan de helft van de website bezoeken tegenwoordig van mobiele gebruikers is, verbaast je waarschijnlijk niets. Dat is waarom we bij Bureau Feith werken met responsive websites. Dat betekent dat je site mee schaalt op ieder apparaat en de content dus goed zichtbaar blijft.
  • Eenvoudig in gebruik
    Bij Bureau Feith werken we met het toegankelijke CMS-systeem WordPress. Dat betekent dat je zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen in de website.
Professionele website laten maken door Bureau Feith

Bureau Feith als webdesigners

De webdesigners vinden het belangrijk een product af te leveren waar jij echt tevreden over bent. Daarom worden jouw wensen en ideeën uitvoerig besproken en wordt er van te voren een op maat gemaakt plan opgesteld. Tijdens het proces heb je regelmatig contact met de designers, zodat je precies op de hoogte bent van wat er gebeurt en ook feedback kunt geven. Op die manier weet je zeker dat jij de website krijgt die je voor ogen had. De website moet natuurlijk van alle kanten kloppen, want het is een schakel tussen mens en machine. Jouw boodschap moet overgebracht worden en het moet passen bij je huisstijl. Daarnaast moet ook technisch gezien alles kloppen. Bij Bureau Feith wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen, zodat jij een website hebt die helemaal voldoet aan de laatste ‘regels’.

Vindbaarheid verbeteren

Een professionele website laten maken door Bureau Feith, betekent dat deze automatisch geoptimaliseerd is voor SEO. SEO betekent zoekmachineoptimalisatie. Met de technische kant van SEO zit het nadat wij de website voor je ontworpen hebben wel goed. Maar wil je echt komen bovendrijven in Google? Dan moet er meer gebeuren. De SEO-specialisten binnen Bureau Feith kunnen je hierbij helpen. Je kunt bij ons het gehele SEO-proces uitbesteden, maar je kunt ook een SEO-workshop volgen, waardoor je zelf aan de gang kunt met zoekmachineoptimalisatie.
Kortom, wil je je professionele website laten maken door ons? Of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.

Snel offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende website offerte aan – Binnen 24 uur een reactie

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend