Voordelen van responsive websites

Een responsive website schaalt automatisch mee met het apparaat waar deze op bekeken wordt. Het maakt dus niet uit of je de website opent op je mobiel, iPad, laptop of desktop; de content wordt altijd perfect weergegeven. Wij kunnen een nieuwe website voor je maken op basis van de lay-out en huisstijl van het bedrijf. Ook kunnen we een geheel op maat gemaakte, nieuwe website ontworpen die direct responsive is.

Al onze websites worden gebouwd met het zeer gebruiksvriendelijk CMS-systeem WordPress. Je hebt maar één CMS-systeem nodig om de website op alle apparaten te laten aanpassen. Je krijgt de inlogcodes van het systeem, zodat je makkelijk zelf afbeeldingen en teksten kunt wijzigen. Uiteraard helpen en begeleiden wij je hierbij indien gewenst.

Mobielvriendelijke websites krijgen tegenwoordig voorrang op zoekmachines, je komt dus hoger in de zoekresultaten met een responsive website. We hebben de voordelen van responsive websites opgesomd in het linkerkader.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Bekijk onze responsive websites in ons portfolio. Wil je een gratis voorbeeld van hoe je eigen responsive website eruit kan komen te zien? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons!

1

Op alle apparaten goed zichtbaar

Dankzij een responsive website ben je op mobiel, iPad, laptop én dekstop goed zichtbaar. De website schaalt namelijk mee met het apparaat waarop deze geopend wordt.

2

Vele malen gebruiksvriendelijker

Een responsive website is veel gebruiksvriendelijker dan een niet-responsive site. Dankzij een responsive website vindt de gebruiker sneller wat hij zoekt, ook als de website op een mobiel scherm geopend wordt.

3

Verbeterde online vindbaarheid

Voor de vindbaarheid in Google is een responsive website een van de rankingfactoren. Een responsive website zorgt dus niet alleen voor meer tevreden gebruikers, maar ook voor een hogere ranking in Google.

Contact opnemen

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend