Wil je een vindbare website?

Bureau Feith is een webdesignbureau gevestigd in Amsterdam. Ons team maakt websites voor ondernemers door heel Nederland en houdt daarbij rekening met diverse factoren. Naast een mooi ontwerp is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat je een vindbare website hebt. Want als je niet boven komt drijven in de Google-zoekresultaten, hoe weten potentiële klanten jou dan te vinden?

Voordelen van een vindbare website

  • Gratis klanten werven via organische zoekresultaten
  • Wisselwerking met social mediakanalen
  • Ook effect op offline verkopen
Verloskundigen Rotterdam West

Een geoptimaliseerde website laten maken

Er bestaan oneindig veel websites op het internet. Het risico dat jouw website ondergesneeuwd raakt is dus erg groot, als je deze niet hebt geoptimaliseerd voor zowel gebruikers als zoekmachines. Daarom maakt Bureau Feith standaard een vindbare website voor haar klanten. Door de structuur, opbouw, achterkant en invulling van de website aan te passen volgens SEO-richtlijnen, zorgen we ervoor dat Google jouw website weet te vinden.

Je kunt hierin zo ver gaan als je zelf wilt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de teksten voor je website door een tekstschrijver van Bureau Feith te laten schrijven. Hij of zij weet precies waar een tekst aan moet voldoen om hoger te scoren in zoekmachines. Daarnaast kun je ons vragen om linkbuilding toe te passen. We bouwen dan een netwerk op van waardevolle links naar jouw website, zodat je blijvend gevonden wordt.

Responsive design = vindbare website

Een responsive webdesign zorgt ervoor dat je website automatisch schaalt naar het scherm waarop deze bekeken wordt. Bezoekers die jouw website bekijken vanaf een tablet of mobiel, hoeven dan niet meer in- en uit te zoomen. Ook kunnen zijn gemakkelijker navigeren met behulp van knoppen en buttons. Google waardeert het dat jij je bezoekers een goede gebruikservaring biedt. Daarom eindig je hoger in de zoekresultaten met een responsive website.

Bureau Feith

Bureau Feith is er voor jou. We helpen je met het realiseren van een vindbare website, zodat jij je klantenkring kunt vergroten. Bij het ontwikkelen van de website bespreken we met jou de wensen op het gebied van design, navigatie, teksten en afbeeldingen. Zo ben je verzekerd van een vindbare website die ook nog eens bij jouw onderneming past. Bovendien heb je ook na de lancering van de website de mogelijkheid om de supportdesk in te schakelen bij vragen.

Snel offerte aanvragen

Interesse in een vindbare website? Neem contact met ons op!

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend