Nieuwe website laten maken door professioneel webdesignbureau?

Zoek je een webdesignbureau en is je website toe aan vernieuwing of heb je nog geen website maar wil je een nieuwe website laten maken? Wij van webdesignBureau Feith uit Amsterdam helpen je graag hiermee. Wij maken al onze websites in het zeer gebruiksvriendelijke CMS van WordPress. Wij maken websites voor heel veel uiteenlopende klanten. Wil je zien wat we zoal gemaakt hebben? Kijk dan in ons portfolio.

Website in WordPress

Wij bouwen alle websites in WordPress. WordPress is het meest gebruikte opensource content management systeem en kenmerkt zich door haar enorme gebruiksvriendelijkheid.

Responsive webdesign

De websites die wij maken zijn voorzien van een responsive webdesign. Dit wil zeggen dat de website automatisch mee schaalt met het scherm waarop hij bekeken wordt. Met een responsive design ben je beter zichtbaar op elk toestel; zowel desktop, tablet als smartphone. Hiermee kom je de behoefte van je consumenten tegemoet: iedereen wil snel toegang tot relevante informatie, ook onderweg op mobiel.

Website offerte aanvragen

Wil je een website offerte aanvragen? Laat ons dan je wensen weten ten aanzien van je nieuwe website. Wij sturen je dan snel een offerte voor je nieuwe website.

Je nieuwe website gemaakt door
webdesign Bureau Feith uit Amsterdam is een:

  • Website met responsive design
  • Website gebouwd in het gebruiksvriendelijke WordPress CMS
  • Pareltje met een design op maat

Bij Bureau Feith je website laten maken in 9 stappen

Stap 1: Het inventariseren van de wensen

In de offertefase worden je wensen geïnventariseerd zodat wij weten welke functionaliteiten je nodig hebt in je website. Hierna maken we een offerte op. Dit kan telefonisch, via de mail of op afspraak. Er wordt gekeken naar je wensen op het gebied van het aantal pagina’s, fotomateriaal, teksten die door ons of door jezelf geschreven worden, contactformulieren en eventuele andere functionaliteiten.

Stap 2: Opmaken van de offerte

Je wensen, zoals bij stap 1 aangegeven, worden vastgelegd in een offerte, hierin staan de afspraken en de bijbehorende prijs. Indien je extra functionaliteiten wenst dan zullen we de offerte aanpassen en indien je bepaalde functionaliteiten juist niet meer wenst zie je dit ook terug in de offerte. Indien je akkoord gaat met de offerte wordt er een orderbevestiging gestuurd waarin de gemaakte afspraken worden bevestigd.

Stap 3: Invullingsgesprek

Je opdracht wordt overgedragen aan ons scrum team. Onze product owner neemt contact met je om te bespreken welke content je dient aan te leveren. Daarnaast worden je wensen vanuit de orderbevestiging doorgenomen. Ook wordt de planning van het realiseren van je website met je besproken.

Stap 4: Aanleverdocument

We hebben het je makkelijk gemaakt door heel overzichtelijk in een aanleverdocument aan te geven wat we graag van je willen hebben zodat we daarna kunnen starten met het ontwerpen en bouwen van je website. Hierin staat per onderdeel uitgelegd welke informatie en materiaal voor ons van belang is. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je altijd bellen naar onze product owner of mailen naar traffic@bureaufeith.nl.

Stap 5: Het ontwerpen van je website

Als wij de materialen zoals teksten en beeld hebben ontvangen dan kunnen we starten met het ontwerpen van je website. Onze webdesigners maken op basis van je wensen, je huisstijl, en het beeldmateriaal een mooi ontwerp van de homepage en één achterliggende pagina. Dit ontwerp is nog een statisch ontwerp omdat het gemaakt is in Photoshop.

Stap 6: De goedkeuring van het webdesign

Indien je nog aanpassingen wilt aan het ontwerp van je nieuwe website dan kun je dit uiteraard doorgeven, deze aanpassingen zullen verwerkt worden op het ontwerp van je nieuwe WordPress website. Nadat je goedkeuring hebt gegeven op het ontwerp zal het bouwen van je website beginnen.

Stap 7: De WordPress website laten maken

Na goedkeuring van het ontwerp start de front-end webdeveloper met het bouwen van je website. We bouwen de website in onze testomgeving. Interactieve elementen worden tijdens het bouwen toegevoegd aan je website, zoals een slider, call to actions, buttons of andere interactieve effecten. Tijdens de bouw maken we de website natuurlijk ook responsive en interactief. Je kan nu de website bekijken op verschillende apparaten om te kijken hoe je nieuwe website meeschaalt.

Stap 8: Het testen van de website

Nadat we de WordPress website hebben gebouwd en uitgebreid hebben getest, sturen we je de link naar je website. Deze staat nog in een testomgeving. Je kunt de website nu zelf gaan testen en eventuele aanpassingen aan ons doorgeven. De aanpassingen worden verwerkt en na jouw akkoord kunnen we de website publiceren.

Stap 9: Het opleveren van de website

Nadat we de website van de testomgeving naar het juiste domein hebben verhuisd, is de website gepubliceerd. Eventuele toekomstige uitbreidingen of functionaliteiten kunnen worden doorgegeven aan onze supportafdeling via support@bureaufeith.nl. Om het je makkelijk te maken, ontvang je bij oplevering van de website ook een duidelijke handleiding zodat je zelf ook makkelijk een foto of tekst kunt aanpassen in je WordPress website.

Ook website laten bouwen?

Daarom kies je voor webdesignBureau Feith uit Amsterdam

  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Full-service bureau voor online diensten