Zoek je een Bureau met webdesigners in Amsterdam?

Die heb je bij deze gevonden! Bureau Feith bouwt websites op maat voor bedrijven, stichtingen en verenigingen. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland. Onze webdesigners zorgen ervoor dat je website een professionele uitstraling krijgt. Het is ten slotte een belangrijk visitekaartje in dit digitale tijdperk. Wil je dat klanten online een behandeling kunnen boeken of door je menu kunnen bladeren? De webdesigners van Bureau Feith regelen het voor je.

Waarom schakel je een webdesigner in?

  • Zichtbaar maken van website op smartphone, tablet en pc
  • Vindbaarheid in Google vergroten
  • Wegwijs maken in content management systeem (CMS)
Joey Mercuur Patisserie

Jij wilt toch ook een unieke website?

Er bestaan miljoenen standaardwebsites. Bureau Feith maakt graag het verschil, want wij zijn van mening dat geen enkele onderneming hetzelfde is. Daarom maken onze webdesigners in Amsterdam  innovatieve, unieke en gebruiksvriendelijke websites voor je. Daarnaast optimaliseren we de website voor zowel zoekmachines als gebruikers. Omdat het belangrijk is dat jouw website gevonden wordt, bouwt de webdesigner iedere website volgens SEO-richtlijnen. Daarbij houdt hij of zij altijd het doel van de website in het achterhoofd, zoals informeren, leads genereren of een visitekaartje.

Het belang van een responsive website

Een webdesigner hecht veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid van een website op verschillende schermen. Met het toenemend gebruik van smartphones en tablets is het heel belangrijk dat een website een responsive design heeft, dat schaalt naar het scherm waarop je de site bezoekt. Bovendien plaatst Google je hoger in de zoekresultaten als je een responsive website hebt, omdat je de bezoeker daarmee tegemoet komt. Iedere webdesigner van Bureau Feith houdt rekening met al deze factoren en vertaalt het karakter van je bedrijf naar een website die bij je past.

Webdesigners met ervaring

De webdesigners van Bureau Feith ontwierpen al meer dan 400 websites voor fysiotherapeuten, restaurants, sportverenigingen, huiswerkinstituten, schoonheidssalons en meer. Afhankelijk van de wensen van de ondernemer, voorziet de webdesigner de site van praktische tools. Denk aan een reserveringsmodule voor een restaurant of een digitaal taartenboek voor een bakkerij. De webdesigners van Bureau Feith bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wie is Bureau Feith?

Het Amsterdamse webdesign bureau Bureau Feith helpt je op weg bij het realiseren van je nieuwe website. Maar dit kunnen we niet alleen! Daarom kijkt de webdesigner samen met jou naar je wensen op het gebied van design, navigatie, teksten en foto’s. Ook na livegang hebben we een supportdesk  voor al je vragen over WordPress, zoekmachineoptimalisatie en nieuwe functionaliteiten.

Contact opnemen

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend